Waterput, zwembad of kelder Gieten? Betonwerken Puts doet het allemaal!

Alle betonwerken in Antwerpen

Wilt u een kelder, waterput of zwembad laten gieten in de regio Olen? Om al uw werken van een leien dakje te laten lopen, schakelt u best een specialist in die vakkundig en efficiënt te werk gaat. Betonwerken Puts uit Olen (Kempen) klaart de klus met kennis van zaken en oog voor detail. Dat geldt ook voor het bouwen van laad- en loskades, stallen of mestkelders. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een betrouwbare en correcte uitvoering van al uw betonwerken.

Steengoed resultaat

Hoe gaan wij te werk? Om te beginnen luisteren we aandachtig naar uw plannen. Op basis daarvan stellen we een offerte op, met enkele gouden tips om de werkzaamheden efficiënt te laten verlopen. Gaat u akkoord en is de bouwplaats klaar voor de werkzaamheden? Dan schakelen we uw architect en stabiliteitsingenieur in. Tot slot gieten we uw beton en verwijderen we de bekistingen. Nadien ruimen we alles natuurlijk ook weer netjes op.

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een afspraak maken, zodat wij bij u kunnen langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Bel of mail ons vandaag nog en laat uw betonwerken aan ons over.